В англійському місті Лідс з домашнім тхором пройшла дивовижна і страшна ситуація, так як йому вдалося одужати після того, як випадково опинився в пральній машині під час 100-хвилинного прання.

Ветеренари відзначали, що шанси на виживання становлять всього 1%. Власники тварини назвали його Бандитом. Про це повідомляє британське видання BBC.

Девід Мессі - ветеринарний хірург, заявив, що тхір був у досить поганому стані, коли його принесли.

"Команда тут швидко приступила до роботи, щоб спробувати врятувати його життя. Кмітливість його власників ... також допомогла нам запобігти трагедії. Дивно, що протягом чотирьох годин після того, як його прийняли, він зробив кілька невпевнених кроків, і саме тоді ми переконалися, що він одужає чудесним чином.", - розповів Мессі.

Домашній тхір, скріншот: Youtube
Домашній тхір, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Його власниця Джекі Редферн повідомила, що побоювалася гіршого до дзвінка з ветеринарної клініки, в якій підтвердили про позитивну реакцію на лікування. Жінка також заявила, що брат домашнього тхора притих на два дні, але відразу ж пожвавився після повернення Бандита додому.

Девід Мессі закликав власників домашніх тварин все ж перевіряти Пральні машини перед їх використанням.

"Хоча така ситуація, на щастя, вкрай рідкісна, Пральні машини і сушильні машини часто можуть бути тим місцем, яке наші пухнасті друзі можуть шукати. Особливо в холодну погоду, коли вони можуть шукати затишне місце, щоб згорнутися калачиком", — додав він.

Домашній тхір - Бандит, фото: BBC
Домашній тхір - Бандит, фото: BBC

Нагадаємо, зоозахисники нагадали українцям про долю тварин у клітках: "Втомилися від карантину? Тримавши"

Як повідомляв "Знай.ua", бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз"

Знай.ua писав, суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка"