Фемінізм останніми роками не сходить з перших шпальт ЗМІ, і хоч до цього він йшов довго, це все одно застигло зненацька багато кого. Одним з прикладів може послужити український татусь, який заявляє, що є "мужикістом", який виступає за права чоловіків.

Відповідний фрагмент програми "Хата на тата" був показаний на сторінці телевізійного шоу у соціальній мережі "Фейсбук".

"Є феміністки, а є мужикісти", - заявляє сім'янин.

Чоловік, який напівжартома назвав себе "мужикістом" — черкащанин Юрій Броварчук. Героєм програми він став через те, що замало часу проводив з родиною, а втікав від неї на свій "холостяцький причал" з друзями й пивом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Весь вільний час татко проводить з друзями: риболовля, банька, дискотека – у щільному графіку Юрія зовсім немає часу на дітей та дружину. Тому Лілії доводиться на собі тягнути господарство та виховання двох дітей. Ба більше, маючи такого легковажного чоловіка, жінці доводиться ще мати стабільну роботу, аби прогодувати сім’ю", — розповідають про чоловіка на проєкті.

Таким чином, можна побачити, що вкотре під "правами" чоловіків розуміються їхні несправедливі привілеї, які вони так радісно готові захищати.

У програмі ж Юрій отримає шанс на виправлення завдяки тяжкій праці, а за лайливі слова його ставитимуть на гречку.

Нагадаємо, Хата на тата: як чоловіки виконують жіночу роботу, найкумедніші моменти

Як повідомляв Знай.uа, молода українка стала мамою для восьми братиків і сестричок після смерті батьків.

Також Знай.ua писав, Олександр Педан дав поради, чим зайняти дітей на карантині.