Ще минулого тижня, перед другим епізодом преокта "Маска" стало відомо, що його переносять на суботу, 30 січня 2021 року.

Сталося це через оголошений в Україні день жалоби у зв'язку з пожежею в одному з приватних будинків престарілих, в результаті якого загинули 15 літніх людей. Зараз на сторінці масштабного шоу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації з фрагментами майбутнього випуску.

Сьогодні, 29 січня, на акаунті проекту "Зірковий шлях" заговорили про максимум колоритності на масштабному шоу. Без Буряка і Крапанки неможливо уявити українську культуру, адже дивлячись на першого персонажа-відразу згадуєш про домашнього борща, а на другого — у спогадах Великдень, весна і сім'я.

Буряк і Крапанка з "Маски", скріншот: Instagram
Буряк і Крапанка з "Маски", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Друзі, як ви думаєте - чий виступ зірковий детектив DZIDZIO (@DZIDZIO) ще довго не зможе забути? Діліться припущеннями в коментарях. А ми нагадаємо, що побачити незрівнянних учасників можна завтра о 21:00 на @kanalukraina. Вони ого-го як запалять", - йдеться в публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")

Нагадаємо, улюбленець "вовчиць" Винник розбереться з павою на "Масці": "Герої не можуть". Показано вже відома поява Олега Винника в образі буйвола і п'ятого детектива.

Як повідомляв "Знай.ua", Maruv, Могилевська або Ребрик? Спокуслива бабка з шоу "Маска" заплутала українців

Знай.ua писав, впізнали Олега Винника під "Маскою"? Топ-5 фактів про улюбленця всіх "вовчиць" України