Окупанти в Криму черговий раз зганьбились акцією для ветеранів, влаштувавши показуху, яка знаходиться за межею цинізму.

У Сімферопольському районі місцева так звана "влада" влаштували неоднозначну акцію до дня зняття блокади Ленінграда, 27 січня. Ветеранам Другої світової видали блокадні пайки зі шматочками хліба по 125 грамів - "як на війні".

Про це розповів блогер з ніком "Кримський бандерівець". Він зазначив, що в Сімферопольському районі окупанти ходили по домівках старих людей, які і так ведуть злиденне життя, та роздавали їм "блокадний хліб".

"Ще й "блокадну воду" носити будуть, проклинаючи України. Згадаєте мої слова", - написав блогер, натякаючи на проблеми з питною водою на окупованому півострові.

Фотографії літніх людей, яким вручили блокадну добову норму хліба, організатори акції виклали в Facebook.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Блогер також згадав про торішній скандал із пам'ятною акцією, місцеві "керівники" Керчі в дорогих шубах вручили ветеранам буханки хліба, квіти та медалі.

"Добре хоч не в шубах ходили й свої дорогі тачки за кутом дворів залишали. Але сфотографували свій піар і рознесли його по заморському Фейсбучику", -додав блогер.

В мережі різко засудили таку акцію, посипалися негативні коментарі, розгорівся цілий скандал. Користувачі назвали такий "подарунок" за межею цинізму.

Нагадаємо, у Криму чиновниці в шубах познущалися над блокадниками Ленінграду

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін залив у крани кримчан нечистоти замість води

Також Знай.ua писав, Крим перетворюється на Сахару: путінські окупанти закручують всі крани