На сайті Офіційного інтернет-представництво президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, 29 січня 2021 року з'явився указ "Про призначення А. Скічко головою Черкаської обласної державної адміністрації".

29-річний Олександр Скічко є політиком і громадським діячем. Кілька років тому, в 2013 році він закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана за спеціальністю "Міжнародна економіка". Однак паралельно будував кар'єру на телебаченні.

Указ про призначення Скічка головою обладміністрації, скріншот: president.gov.ua
Указ про призначення Скічка головою обладміністрації, скріншот: president.gov.ua

У 2006-2007 роках він був ведучим молодіжної програми "Teen-клуб" на телеканалі "О-TV". Далі він став фіналістом шоу "Україна має талант", вирішивши зробити після цього професійну кар'єру артиста. Олександр Скічко ставав ведучим щоденного прямоефірного ранкового шоу "Підйом" та реаліті-шоу "Мачо не плачуть" (за сумісництвом автором ідеї та креативним продюсером) на "Новому каналі", "Зірковий шлях" і навіть одним з провідних пісенного конкурсу Євробачення в 2017 році.

В ході позачергових парламентських виборів до Верховної Ради України він був обраний народним депутатом від Партії "Слуга народу". Зараз він також є членом Комітету ВР з питань інфраструктури та транспорту, головою підкомітету з питань залізничного транспорту та заступником Постійної делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кілька років тому він спародіював Зеленського в інтерв'ю.

Нагадаємо, Зеленський терміново звернувся до українців через загибель героїв: "Сили ворога в рази більше"

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський розповів про тарифи на газ, іпотеку на житло в 7% і виплатах школярам

Знай.ua писав, Зеленський повернув виплати школярам, глава МОН Шкарлет не стримався: "Таким спосіб ми..."