Чоловік випадково дізнався про те, що він помер, коли порушив ПДР і його зупинила поліція.

Така "реальна містика" сталася на Полтавщині. Про неї розповіли в ТСН.

Костянтин Джеджеря проживає в селі Малий Тростянець Полтавського району, йому 37 років і за документами він вже рік, як помер. А на кладовищі лежить могильна плита із його іменем.

Про те, що він "мертвий" сам Костянтин дізнався випадково, коли його за кермом зупинили патрульні. Поліція перевірила його документи, і виявилося, що за ними чоловік помер рік тому. Про свою "смерть" Костянтин дізнався за 2 дні до дня народження.

Костянтин Джеджеря  випадково дізнався про те, що він "помер"
Костянтин Джеджеря випадково дізнався про те, що він "помер"

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що чоловіка "на той світ" відправив його брат. Потрапивши до лікарні з пневмонією, він назвав дані Костянтина, а на ранок помер. Слідчі не встановлювали особу померлого, а записали дані, які він вказав перед смертю

Як тепер стало відомо, брат Костянтина навмисно вказав не свої дані, тому що перебував у розшуку за скоєний злочин. У поліції цю інформацію не перевірили і справу за фактом смерті пацієнта в лікарні закрили.

"Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань вносилися на підставі інформації, зазначеної в медичній картці стаціонарного хворого КП "Перша міська клінічна лікарня Полтавської міської ради", — повідомив заступник начальника слідчого управління поліції Полтавщини Дмитро Поздняков.

Цією справою вже зайнялася прокуратура. А самому Костянтину Джеджері тепер через суд доведеться доводити, що він живий.

Нагадаємо, пенсіонерка померла від коронавірусу і повернулася додому, родичі остовпіли

Як повідомляв портал Знай.ua, закопане немовля вижило після 8 годин під землею

Також Знай.ua писав, Ісус Христос "воскрес" в Італії