Іван Редкач – висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61.2 кг) в 2014-му році.

Боксер також відомий своїми скандальними висловлюваннями, а за його сторінкою в соціальній мережі в Instagram стежать десятки тисяч людей.

Нещодавно Редкач вирішив у черговий раз нагадати про себе, опублікувавши смішний ролик. Так, в кадрі можна побачити, як дитина гойдається на стільці з пружиною. Цей процес нагадує вправи на пресс, як в спортивному залі.

"П'ятнична мотивація для ледачих😅", - підписав відео спортсмен.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

скріншот з Instagram Івана Редкача

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Іван Редкач показав дивне відео з дівчиною за викликом: "Платив гроші, щоб вона..."

Нагадаємо, раніше Іван Редкач розкритикував слова Олександра Усика про те, що він вважає лицемірами людей, які вболівають не за українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальний боксер Редкач зачепив українців за живе через Потапа: "Бандера с*ка". Під постом репера Потапа (ім'я – Олексій Потапенко) в Instagram він залишив неоднозначні коментарі.

Також портал Знай.uа писав, що Лопес поскаржився на зламану ногу після бою з Ломаченком: довелося оперувати.