Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram новий пост, в якому нагадав про новий випуск "Неймовірна правда про зірок".

Так, на опублікованому відео видно, як 37-річний ведучий готується до прямого ефіру у своїй гримерці.

"Вже завтра о 9:30 на СТБ 🤩 "Неймовірна правда про зірок" 💃🏻🕺🏻 Просинайтесь разом з нами та ставайте багатими, та знаменитими! А ще краще - щасливими 😉", - підписав крутий ролик Решетник.

Григорій Решетник, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Босссс як завжди 🔥🔥🔥🔥", "Супер 🔥🔥🔥", "Найкращий телеведучий 😍 відмінний бекстейдж, дуже цікаво спостерігати за процесом 😇", "Прекрасний Гриша 👍👍👍👍", "Шикарний відеоряд!", "Це вау 🙌👏🔥", "Крутий бек😍", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що новий "Холостяк" Заливако показав, з ким проводить холодні вечори під час проекту.

Нагадаємо, Григорій Решетник назвав дату виходу "Холостяка 11" і пригадав героїв усіх сезонів.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець "Холостячки" Григорій Решетник зробив зізнання про виховання синів: "Гаджети тільки у вихідні".

Також портал Знай.uа писав, що улюбленець "Холостячки" Григорій Решетник продемонстрував шанувальникам сімейну ідилію.