Ще вчора, 29 січня 2021 року, на сайті Офіційного інтернет-представництва президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, з'явився указ "Про призначення А. Скічко головою Черкаської обласної державної адміністрації".

Сьогодні Олександр у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram опублікував текст, пов'язаний з цією новиною.

"Ось і опубліковано на сайті Президента України Указ про моє призначення головою Черкаської обласної державної адміністрації. Тому для мене сьогодні важливий і знаковий день. Я поставив перед собою виклик зробити Регіон зразковим і показовим в плані успішності і розвитку. Це дуже хвилююче, адже Черкащина-це місце, де я народився і виріс. Тому я вдячний Президенту за можливість втілювати реальні позитивні зміни для своєї малої батьківщини. Я був обраний народним депутатом України на мажоритарному окрузі. Як депутат-мажоритарник знаю проблеми Черкащини і готовий допомагати в їх вирішенні. Своїм виборцям дякую за довіру. Я не підведу! Щиро прагну зробити Черкащину прикладом якісної роботи виконавчої влади! І вірю, що так буде!", - написав у публікації він.

Скічко і Зеленський, скріншот: Instagram
Скічко і Зеленський, скріншот: Instagram

"Наступний крок-міністр інфраструктури", "Дно...", "Ось це ти зараз бабло почнеш рубати", "Ось це круто!!!Без сумнівів Черкащина буде найкрасивішою областю України!!!", "Може вам помічник потрібен? Звертайтеся, тому що мені робота потрібна", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Скічко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Скічко)

Скічко, скріншот: Instagram
Скічко, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Зеленський віддав шоумену Скічко Черкащину - з ведучого "Євробачення" в главу області

Як повідомляв "Знай.ua", призначений Зеленським Скічко осоромився - у мережі спливло відео з трусами

Знай.ua писав, Зеленський терміново звернувся до українців через загибель героїв: "Сили ворога в рази більше"