Євген Кошовий - комік і артист "95 кварталу" і друг президента України Володимира Зеленського не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз він у себе в Stories зняв кілька відео, на яких постав разом з Олександром Еллертом і Андрієм Рибаком в студії, де знімається шоу "але це не точно".

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

"Значить Дивіться, я і мій, мій друге підборіддя Гриша, мій животик Надя. Коротше, значить, коли там? Другого, другого або, другого або дев'ятого числа на каналі "Але це не точно" розбір директа мого. Розбір директа мого. Зирьте, заходьте", - заявив Євген Кошовий на відео, паралельно даючи щось сказати і Рибаку, і Еллерту.

Комік навіть проспівав слова" розбір директа мого " в стилі шансону.

Direct-особисті повідомлення в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Купив телефон якийсь незручний. Алло, алло...", - говорив Андрій Рибак, коли тримав у руці камеру на штативі зі стабілізатором.

Нагадаємо, Кошовий з " Кварталу 95" напялив дитяче плаття, але не туди: "Така неділя"

Як повідомляв "Знай.ua", як Еллерт сходив з розуму до знайомства з Мішиною: показував гусака і крутив дупою. Цього разу у фан-акаунті Еллерта вирішили згадати, як він брав участь у програмі "Шалена зірка". На відео-нарізці з передачі Еллерт від душі веселиться, запально танцює, балується і навіть показує гусака своїми руками.

Знай.ua писав, ексфаворит Мішиної Рибак чесно розповів про стосунки з Аліною: "Нарешті вийшло"