Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

На початку січня виконавиця відпочивала в теплі Об'єднаних Арабських Еміратів і нещодавно ділилася з фанатами новиною про повернення в холодну зиму заради роботи, включаючи заплановані концерти і закінчення нової пісні, після зимових канікул, проведених зі своєю мамою і дочками.

Зараз на одному з фан-акаунтів з'явилося відео з її виступу, на якому вона постала трохи п'яненька і в цікавій сукні з великим розрізом на грудях. Завдяки йому видно пружні груди виконавиці.

"Соцмережі зіграли колосальну роль в нашому житті, це безперечно. І сьогодні хотілося б, всіх хто не підписані на нашу сторінку "Лобода", побачити кожного з вас у себе на сторінці. Прийду вночі перевірю кожного. Будьте зі мною поруч, будьте протягом усього нашого життя, тому що це зближує і дає нам можливість бути все ближче і ближче", — говорила Світлана Лобода зі сцени.

Нагадаємо, Лобода зняла обручку і роздяглася до трусів: "Всередині тебе". Вона позує в чорній нижній білизні, а в руках тримає накидку з пір'я.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода злякалася "НЛО" і відмовилася пізнати невідому насолоду: "Я не змогла"

Знай.ua писав, небезпечні лосини Лободи перетворили ресторан на будинок моди: "Люди йшли, їх нудило..."

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще