Українці продовжують користуватися механізмом подачі електронних петицій задля подачі дуже дивних пропозицій. Одним з останніх відзначився українець, який став автором вимоги до уряду скасувати виплату аліментів.

Відповідний документ був розміщений на сайті Кабінету міністрів України.

Петицію подано від імені Сидоренка Івана Петровича, що з майже стовідсотковою вірогідністю говорить про те, що чоловік посоромився скористатися своїм справжнім ім'ям. Скоріш за все автор і є батьком, який тікає від відповідальності і хоче закріпити свою "свободу" чинити безлад.

Аргументація автора говорить сама за себе:

"Скасування аліментів несе в собі наступні плюси:

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

- Після скасування аліментів на неповнолітніх дітей кількість розлучень в країні різко знизиться.

- Невтручання держави в справи сім'ї позитивно позначаться на демографії країни, в повних сім'ях народжується більше дітей і ростуть вони в здорової психологічній атмосфері.

- вивільнити величезну кількість держслужбовців і грошей на їх утримання з держбюджету, так сьогодні виконавча служба безуспішно займається стягненням аліментів з мільйонів боржників. Ці люди можуть зайнятися вирішенням важливіших і гострих соціальних питань. Скасування аліментів також декриміналізує і статтю за їх несплату, що дозволить з полегшенням зітхнути практично мільйонам людей, які в даний час, в силу ряду причин не можуть виплачувати аліменти.

- Розлучений подружжю доведеться мирно вирішувати проблеми розлучення, маніпулювати дітьми не вийде, в результаті права дітей будуть максимально захищені. Це дозволить обом батькам бачити своїх дітей, спілкуватися з ними і брати участь в їх житті".

Скріншот петиції
Скріншот петиції

Раніше повідомляли, під Тернополем дитину з інвалідністю залишили без грошей через борги матері: "Маємо повне право".

Знай.uа писав, доля аліментів у 2021 році: що трапиться з виплатами на дітей.