Українська акторка, головна героїня проєкту "Холостячка" Ксенія Мішина відповіла на 31 питання від радіо Люкс ФМ. У тому числі торкнулася зірка і гострих тем: наприклад, згадала, як бачила "чужі члени".

Тизером інтерв'ю діляться на одній з неофіційних сторінок проєкту в соціальній мережі "Інстаграм".

"Пару раз я видела чужие члены, но" — чутно в одному з фрагментів розмови. Також можна почути, що Мішина свідомо йшла шукати справжнє кохання і що вони з Олександром Еллертом мріють про близнюків.

Виявилося, найпікантніший момент відеофрагменту є відповіддю Ксенії на запитання про те, чи надсилають їй свої інтимні фотографії (так звані "дікпіки") чоловіки-шанувальники. Однак вона пояснила, що це трапляється не так і часто — за її припущенням, приблизно так само, як і з іншими публічними жінками. Схоже, що тема чужих пенісів не надто зачіпає жінку і маму. А ось з інтимні пропозиції від впливових персон її все ж напружують.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З відповідями на решту запитань можна познайомитися на відео на сайті "Ютуб".


Нагадаємо, Еллерт показав, як виглядав у дитинстві, і не забув про Мішину. Гуморист також залишив цитату про майбутнє з глибоким змістом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина пообіцяла видати всі секрети: "Ще в ліжечку".