Колишній учасник романтичного шоу "Холостячка" і юрист на мільярд Євген Ковтуненко, якому в проекті не вдалося підкорити серце актриси Ксенії Мішиної, активно розвиває свою сторінку в Фейсбуці, де активно ділиться різною корисною інформацією і не тільки.
Цього разу Ковтуненко вирішив розповісти, як у нього проходять побачення з дівчатами після проекту "Холостячка". Євген визнає, що намагається не перетворювати побачення в інтерв'ю з новою пасією, але не завжди виходить.
"Зізнаюся! Був недавно на парочці побачень з різними дівчатами.
Коротше, я відкрита людина і не соромлюся задавати питання)) взагалі не люблю тягнути гуму і ходити навколо так близько) питаю те, що може мені допомогти зрозуміти дівчину, її інтереси, цінності і тд)
Звичайно я намагаюся щоб це не виглядало як інтерв'ю, але блін! Зловив себе на думці - мене-то багато хто знає з шоу Холостячка. Я там стільки нарозповідав. Як відкрита книга тепер для багатьох. А я нічо ні про кого не знаю))))
Одна дівчинка недавно, зустрівши мене, каже - прикинь, я про тебе все знаю, а ти про мене нічого",- розповів Ковтуненко.
Топ питань на побаченні від Євгена:
1. Що читає дівчина?
2. Як заробляє на життя?
3. Які хобі та захоплення у неї?
4. Які стосунки з батьками?
5. Друзі?
6. Як вона любить відпочивати?
7 і 8: духовність і спорт.
Відповіді на ці питання допомагають Євгену вже на першому побаченні зрозуміти - чи цікава йому дівчина та чи на одній вони хвилі. Щоб не витрачати даремно час надалі.
"Перечитую і сміюся сам з себе - мамкін психолог якийсь
І ось увага питання!) Які питання ви вважаєте суперважливими, які варто задавати на побаченні? Що я упустив, а де перегнув!",- написав у пості Євген.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юриста на мільярд з "Холостячки" взяли на понт і змусили доводити, що не збрехав: "це лише одна сторона"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юрист на мільярд з "Холостячки" опинився в ліжку з чоловіком і жінкою: ще й у чужій спальні

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Екс-фаворит "Холостячки" розважився з дівчиною рибалки і Еллерта: "з усіма спить?"