Молода дружина відомого українського співака Віктора Павлика Катерина Репяхова активно веде свій блог в Іnstagram і ділиться з підписниками новими фото або подробицями з життя.

А, нещодавно ще стало відомо, що пара чекає дитину. Вони оголосили про це в соціальних мережах, опублікувавши спільне фото на якому видно кругленький животик Катерини.

Цього разу, у своєму Instagram, знаменитість показала, як вони всім сімейством проводить вихідні, зокрема суботу.

"Суботній, сімейний день втрьох",- написала Катерина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"А тобі не холодно в такій легкій сукні?", "Катруся,класна позитивна фотка вийшла❤️❤️❤️у Вас", "Тобі не бридко спати з таким старим кірзовим чоботом?", "Катя! Ви щасливі і це ГОЛОВНЕ😍 не звертайте увагу на дурних людей🤗 ви в стані,в самому чудовому в цілому світі❤️ всього Вам найкращого 🤗", "Дуже гарні🤩", "Красуня! 🔥Нехай щастить", "атя.Не слухайте нікого. Головне що ви щасливі", " які ж Ви позитивні 🤗!!!! Катюша, не дивлячись на маячню 🙆 🏻 ♀ ️ деяких коментарів 🤗 будьте щасливі ❤️🙏 і нехай це щастя вас оберігає", "щастя і благополуччя вашій родині", - писали в коментарях під фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вагітна дружина Павлика поскаржилася на бідність перед пологами: "ми в жорсткому мінусі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вагітна дружина Павлика розповіла, кому довірить долю дитини: "тут добре"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня дружина Павлика їдко відповіла Репяховой за слова про гроші: "Собака гавкає"