Не на лижах у Буковелі, як Зеленський: українці масово залишаються без роботи, сумна статистика

В Україні рівень безробіття в 4 кварталі 2020 року досяг 10%.Попит на робочу силу в Україні знизився наприкінці 2020 зокрема через сезонність, або через обережне ставлення фірм до найму нових співробітників в очікуванні оголошених урядом планів щодо посилення карантину в країні.

люди, фото: yandex
люди, фото: yandex

Українцям дозволять брати іпотеку під вигідні відсотки: список щасливчиків

Кабмін запускає програму "доступна іпотека", яка дозволить пробретать житло під 7% річних. 27 січня постанову про зниження відсотків по іпотеці прийняв Кабінет Міністрів. Іпотечний кредит видаватимуть у національній валюті. На іпотечний кредит можна буде купити житло як на первинному, так і вторинному ринку нерухомості.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Будівництво житлового будинку, скріншот: Youtube
Будівництво житлового будинку, скріншот: Youtube

Календар вакцинації від Covid-19 на 2021 рік: хто і коли отримає препарат безкоштовно

Уряд затвердив та представив календарний план безкоштовної вакцинації вік коронавірусної інфекції на 2021 рік: відповідно до документа, першочергове щеплення очікує медичних працівників, бійців ООС, правоохоронців та осіб похилого віку (у порядку пріоритетності від старших до молодших), а розпочати його планують вже у лютому.

Вакцина від covid-19, скріншот відео
Вакцина від covid-19, скріншот відео

Поліцейський подарував школярці безцінний подарунок на дистанційці: зробив це прямо в дільниці

Поліцейський офіцер Дмитро Ільїн допоміг школярці, яка майже тиждень не могла вчитися, тому що сім'я не мала доступу до Інтернету. Як стало відомо, Дмитро працює офіцером громади і тісно співпрацює з місцевими педагогами. І саме вчителі розповіли правоохоронцю, що одна учениця цілий тиждень не відвідувала онлайн заняття.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Вакцина Pfizer-BioNTech приїде вже зовсім скоро: Ляшко розповів про відповідь від COVAX

Заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що Україна вже отримала офіційну відповідь від глобальної ініціативи COVAX щодо отримання вакцини від коронавірусної хвороби в "першій хвилі" країн. Крім того, за цією програмою будуть надані в тому числі і вакцини від виробників Pfizer-BioNTech і AstraZeneca/Oxford, доступність яких українцям викликала побоювання.

Віктор Ляшко, фото YouTube
Віктор Ляшко, фото YouTube