Верховна Рада України схвалила проект постанови №4650 з пропозицією внести зміни до фіксованих тарифів на електроенергію.

Зокрема, це стосується встановлення окремого тарифу на електричну енергію за обсяг, який споживається населенням до 100 кВт/год на місяць.

У документі доручається Кабінету Міністрів України підготувати зміни до державного бюджету в частині збільшення видатків на субсидії. Крім того, також рекомендується вжити невідкладних заходів, що стосуються соціального захисту українців від підвищення цін на комунальні послуги.

Платіжка за електроенергію, кадр з відео
Платіжка за електроенергію, кадр з відео

Наданий документ рекомендує уряду розглянути питання про окремий тариф на електричну енергію до 100 кВт·год.зробити це пропонується разом з Нацкомісією з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Уряд закликають встановити окремий тариф на електроенергію, опускається для обладнаних опалювальними електроустановками і негазифікованих будинків. Це стосується обсягу до 3000 кВт * год на місяць.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, індексація та дострокове призначення пенсій: у Мінсоцполітики розповіли про важливі зміни

Як повідомляв "Знай.ua", українці отримають компенсацію за опалення: у Мінсоцполітики перерахували пільговий тариф

Знай.ua писав, українцям можуть "заморозити" тарифи на тепло і гарячу воду. "Україна демонтує залишки радянської системи тарифоутворення і рухається до відкритого ринку — найбільш справедливого інструменту встановлення вартості послуг, тарифів і цін", - заявив Денис Шмигаль.