В експрес-випуску Державної служби статистики з оплати населенням житлово-комунальних послуг повідомляється про те, що заборгованість населення України за комунальні послуги сягнула близько 73 мільярдів гривень.

Найнижчий рівень оплати послуг житлово-комунального господарства (ЖКГ) виявили в Одеській, Харківській, Луганській, Дніпропетровській, Донецькій та Херсонській областях.

Це стосується 31,5 мільярда гривень за газ, 24,1 млрд — за тепло і гарячу воду. Далі йде заборгованість за подачу електрики в кількості 6,1 мільярда гривень, за подачу води і водовідведення — 5,7 мільярдів грн. 5,1 млрд гривень за квартплату і 1,1 мільярд грн за вивезення сміття.

комунальні платежі, скріншот з відео
комунальні платежі, скріншот з відео

Зовсім недавно стало відомо, що Верховна Рада України схвалила проект постанови з пропозицією внести зміни до фіксованих тарифів на електроенергію. Зокрема, йдеться про встановлення окремого тарифу на електричну енергію за обсяг, який споживається населенням до 100 кВт·год на місяць.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Уряду рекомендують вжити невідкладних заходів щодо соціального захисту населення від підвищення цін на комуналку.

Нагадаємо, в Україні з 1 січня почали діяти нові правила для мікрокредитів: що змінилося. Тепер до споживчих кредитів слід ставитися кредитні договори, що укладаються на строк до одного місяця, та договори, загальний розмір позики за якими не перевищує однієї мінімальної заробітної плати.

Як повідомляв "Знай.ua", українець 6 років не платив аліменти, борг набіг в 250 тисяч: дружина вимагає покарання

Знай.ua писав, глава "Укрзалізниці" Жмак "похвалився" своєю зарплатою в 625 тис. гривень: "Нижче ринкового рівня"