На офіційній сторінці компанія з доставки товарів "Нова Пошта" в соціальній мережі Facebook з'явилося попередження про можливу затримку доставок через ускладнені погодні умови.
Пост був опублікував ще 28 січня 2021 року з великою червоною картинкою з написом "Увага!".

"Шановні клієнти! У зв'язку з погіршенням погодних умов на півдні України, зокрема через сильні снігопади в Одеській і Миколаївській областях і як наслідок обмеження руху по трасі Київ-Одеса, можливі затримки доставок. Крім того, у четвер синоптики прогнозують снігопад у більшості південних, центральних та північних областей України. Просимо поставитися з розумінням до ситуації. Нова пошта докладає всіх зусиль, щоб доставити ваші відправлення вчасно. Дякую за розуміння!", - йдеться в публікації "Нової Пошти".

Важлива новина від "Нової Пошти", скріншот: Facebook
Важлива новина від "Нової Пошти", скріншот: Facebook

"У Миколаєві третій день дощ. В Одесі, кажуть, таки так - сніг", "На Заході замело, проте посилка прийшла навіть на день раніше. Однак змінилася сума за кілограм... Взагалі поки подобається праця НП", "А які складні погодні умови завадили вам вчасно доставити посилку 59000638735602 з важливим військовим обладнанням в Донецьку область??? Тут ідеальні погодні умови, суха чиста траса, в чому проблема? Чому посилка "очікується вчора", але досі десь подорожує? Чому ви вважаєте що через вашу недбалість повинні зриватися бойові завдання на фронті???", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Facebook ("Нова пошта")
Коментарі, скріншот: Facebook ("Нова пошта")

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Нова пошта "обрадувала" клієнтку битим посудом: "Подарунок не вдався"

Як повідомляв "Знай.ua", українці скаржаться на "нову пошта" через цінні посилки, люди бояться замовляти: "Перебір..."

Знай.ua писав, "Нова Пошта" віддає посилки кому попало, українці в люті: "Повернiть"