Російська співачка Юлія Началова пішла з життя навесні 2019 року. Однак багато друзів і фанати досі не можуть змиритися з такою втратою.

У неділю, 31 Січня, артистка могла б відсвяткувати своє 40-річчя, але доля розпорядилася інакше.

У цей день до її місця поховання приїхали багато шанувальників і близькі виконавиці, щоб вшанувати її пам'ять.

Юлія Началова народилася 31 січня 1981 року в місті Воронеж РФ. Її кар'єра почалася рано - вже в 5 років вона їздила на гастролі разом з батьками і виступала в колективі "Карусель".

Юлія Началова з батьком, фото: Facebook
Юлія Началова з батьком, фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли їй було 11 років, вона познайомилася в конкурсі "Ранкова зірка" з Іриною Понаровською. Тоді досвідчена співачка похвалила її виступ і вони навіть записали спільну пісню. І навіть брала її на гастролі.

Дебютний альбом "Ах, школа-школа" Юлія Началова випустила в 1995 році. У той же час вона взяла участь у Міжнародному конкурсі "Big Apple-95", який проходив у Нью-Йорку. Там вона здобула свою першу світову перемогу. В цей же час вона закінчила екстерном школу, здавши в дев'ятому класі всі необхідні іспити за старші класи.

У 1998 році вийшов перший кліп Началової на пісню "Герой не мого роману". У ці ж роки вона стала співведучою Миколи Баскова в передачі "Суботній вечір", співпрацювала з телеканалом"зірка".

Також Юлія брала участь в реаліті-шоу "Останній герой". Поступово її слава згасала, але друга хвиля прийшла зі зміною образу з ніжної блондинки співачка перетворилася на фатальну брюнетку і схудла на 25 кг.

Юлія Началова, фото: Facebook
Юлія Началова, фото: Facebook

У 2005 вона випустила альбом "Музика любові", а через рік "Давай поговоримо про кохання", як ода відносин з футболістом Євгеном Алдоніним.

Юлія Началова, фото: Facebook
Юлія Началова, фото: Facebook

В кінці 2000-х Філіп Кіркоров познайомив артистку з американським продюсером Уолтером Афанасьєвим. Під його керівництвом Юлія записала англомовний альбом"Wild Butterfly".

В офіційному шлюбі дівчина була двічі. Останнє розлучення відбулося в 2011 році. Саме в другому шлюбі у неї народилася дочка Віра.

Юлія Началова, фото: Facebook
Юлія Началова, фото: Facebook

Про госпіталізацію Началової стало відомо 11 березня 2019 року. Причиною стало загострення подагри. Юлія опинилася в реанімації, де її підключили до апарату штучної вентиляції легенів і навіть ввели в штучну кому.

Всі старання медиків виявилися марними. 16 березня співачка пішла з життя, не виходячи зі штучної коми. Її дочка Віра тепер живе у батька Євгена Алдоніна.

Юлія Началова, фото: Facebook
Юлія Началова, фото: Facebook

Нагадаємо, загибла Началова стала мамою-маленьке янголятко з оченятами Юлії, в родині співачки свято.

Як повідомляв "Знай.uа", близькі померлої Юлії Началової розповіли про "таємну" дитину співачки.

Також "Знай.uа" писав, що дочка Началової вперше заспівала і зворушила всіх до сліз.