Денис Шмигаль розповів, що зарплати українців повинні зрости до рівня "як у Польщі чи Словаччині" вже до 2030 року.

Про це в суботу, 30 січня, заявив прем'єр-міністр на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, в грудні 2020 року реальні зарплати зросли на 10% порівняно з груднем 2019 року і склали 14 200 гривень.

Зростання середніх зарплат українців-найважливіше завдання, яке ставить уряд, заявив прем'єр-міністр.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Середні зарплати українського населення повинні зрости до рівня Польщі та Словаччини вже до 2030 року.

"Найважливіше завдання, яке ставить уряд , - це до 2030 року вийти за середніми зарплатами на рівень наших сусідів з Польщі чи Словаччини",- повідомив Денис Шмигаль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Не на лижах у Буковелі, як Зеленський: українці масово залишаються без роботи, сумна статистика. Через збільшення захворюваності коронавірусом восени і нові карантинні обмеження, в IV кварталі 2020 року рівень безробіття був оцінений в 10%.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянам обіцяють підвищити пенсії разом з мінімалкою-головне дожити. Починаючи з 1 вересня більше отримувати стануть люди, які вийшли на пенсію за віком, зараз не працюють, їм більше 65 років і вони мають достатньо страхового стажу (35 років для чоловіків і 30 років для жінок).

Також «Знай.иа " писав, що Українську зарплату і комуналку порівняли з іншими країнами: хто витрачає найбільше.Середні зарплати в Україні істотно відстають від тих сум, які отримують громадяни інших європейських країн. Більше того, після сплати рахунків за житлово-комунальні послуги на проживання залишається мізер.