Вже цієї неділі, 31 січня, в ефірі 1+1 покажуть другий епізод шоу "Голос країни-11". Цього дня унікальні голоси знову боротимуться за право отримати звання головного співака України.

На офіційній сторінці проекту опублікували трейлер з найцікавішими моментами другого випуску, а також підготували топ-3 цікавих факти нового епізоду "Голос країни".

ТОП-3 факти про другий випуск:

1. На сцені "Голосу країни" заспіває NIKITA LOMAKIN, за якого між співачками Тіною Кароль і DOROFEEVA відбудеться справжня жіноча битва. Виконає учасник шоу легендарний саундтрек до фільму "Титанік" під назвою "My Heart Will Go On".

2. Здивує глядачів і спадкоємиця унікальної бібліотеки українських пісень Галина Куришко. Дівчина переконана, що український фольклор ніколи не втратить своєї актуальності в сучасному світі.

3. Також на шоу прийде Богдан Муха, який виконає легендарний хіт групи Queen під назвою The Show Must Go On і надихне своїм співом Олега Винника постати в образі справжнього рокера. Артисти разом заспівають хіт легедарной групи Rammstein.

Вже цієї неділі, 31 січня, о 21:00 на 1+1 відбудеться другий епізод сліпих прослуховувань "Голосу країни-11".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Голос Країни" прогнувся під гнітом українців: "Народ повинен керувати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Талановита вокалістка перепела Billie Eilish і розгорнула 4 тренерських крісла на " Голос країни"

Також «Знай.иа " писав, що На "Голос країни" прийшла справжня "душа народу" Галина Куришко