Популярний український телеведучий Володимир Остапчук, який в 2020 році зіграв своє друге весілля, після несподіваного розставання з дружиною, не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

За його життям стежать понад 400 тисяч людей, яким зараз він розповів в сторіз Instagram, що приїхав до стоматолога через те, що у нього відвалився "якийсь замочок" в нижній дузі і цю справу потрібно "пофіксити", чим він і зайнявся.

"Приїхав поміняти нижню дугу) Бо Вова пив пиво з горішками",- підписав свої сторіз ведучий.

Володимир Остапчук, скріншот: Instagram
Володимир Остапчук, скріншот: Instagram

Після виправлення проблеми Остапчук показав свого стоматолога. Примітно, що він вперше побачив свого лікаря без маски.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Володимир Остапчук, скріншот: Instagram
Володимир Остапчук, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Остапчук поділився кумедним знімком і відео зі сцени шоу "Маска".

"Питання дівчаткам! Що для Вас чоловіча суперсила? #супервова #супермен #шоумаска", - написав він у підписі до двох матеріалів, на яких постав у костюмі супергероя коміксів компанії DC Comics — Супермена, що є іконою американської культури.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нова дружина засунула Остапчука між довгих ніг: "поговоримо?". Телеведучий Володимир Остапчук занудьгував на карантині і вирішив поговорити зі своїми шанувальниками.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ведучий шоу" Маска "Остапчук поділився фірмовим рецептом куті:" Там панує любов...". Напередодні Різдва популярний український шоумен, головний ведучий грандіозного шоу-детективу" МАСКА " Володимир Остапчук поділився цікавим рецептом смачної та корисної куті.

Також «Знай.иа " писав, що Двічі одружений Остапчук поділився болем через п'ять хвилин:"були б курочки". Володимир Остапчук опублікував кумедне відео.