2021 рік підготував українським пенсіонерам ряд важливих змін. Упродовж всього цього періоду пенсії зростатимуть невеличкими порціями у абсолютно різних категорій їх отримувачів.

Інфографікою з відомими на даний момент планами щодо пенсій ділиться телеграм-видання "Пульс України".

Так, в у січні пенсії підвищили особам старше 65 років зі стажем не менше 30 років для жінок і 35 років для чоловіків: додали в середньому близько 300 грн.

На березень запланована традиційна індексація пенсій, яку обіцяють все ж робити щорічною. Вона торкнеться пенсіонерів з необхідним страховим стажем, які пішли на пенсію за віком. Це близько 8 млн пенсіонерів. Пенсія зросте десь на 272 гривні.

У квітні автоматичний перерахунок чекає працюючих пенсіонерів з великим стажем. Від 30 років для жінок і від 35 років для чоловіків. Але сума надбавки дуже маленька — усього близько 35 гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У липні пенсії перерахують у зв'язку зі зростанням прожиткового мінімуму, а пенсіонерам старше 75 років нарахують доплату в 500 грн.

У грудні вдруге за рік підвищать мінімальні зарплати; пенсіонери старше 65 років зі стажем 30років у жінок і 35 років у чоловіків отримають ще 200 гривень до мінімальної пенсії.

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті людей похилого віку з інвалідністю кинули напризволяще:"вказали на двері". Пенсіонери телефонують на державну гарячу лінію, але це не приносить результату

Як повідомляє портал Знай.ua Дочка загиблого під Іловайськом захисника України вразила благородним вчинком: віддала частинку себе нужденним. Маленька дочка захисника України вразила вчинком.

Також Знай.ua писав, що В Україні нарешті переглянуть прожитковий мінімум: новий закон внесений в Раду. Кабінет Міністрів вживає заходів щодо впровадження в країні сучасної методології обчислення прожиткового мінімуму.