Відома українська співачка і солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська порадувала фанатів фотографією в розкішному вбранні.

Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

36 – річна співачка Слава Камінська часто показує фанатам подробиці свого життя-зірка публікує в соціальних мережах як теплі сімейні знімки, так і кадри з зухвалих фотосесій. Цього разу виконавиця вразила шанувальників ніжним фото з відпочинку.

На фотографії Слава Камінська постала в Білій напівпрозорій сукні в горошок, схожій на весільну. Наряд має трендові пишні рукава і довгий поділ, який тягнеться за дівчиною на кілька метрів. Співачка присіла для фото на старе дерево, а за спиною у неї красувався білосніжний Мальдівський пляж.

"Я сказала йому ..... Так.... ( продовження в наступному пості )", - написала Камінська.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пост слави Камінської в Instagram / скріншот
Пост слави Камінської в Instagram / скріншот

Що конкретно мала на увазі співачка фанати не зрозуміли, проте почали писати припущення і захоплюватися красою співачки в коментарях під публікацією:

Нагадаємо, що Камінська несподівано з'явилася у весільній сукні після розлучення.

Як повідомляв портал Знай.иа, Слава з "НеАнгелів" показала, як треба шпигувати за невірним коханим.

Також Знай.иа писав, що Слава Камінська поринула в одних трусиках і ледь втримала груди рукою.