В американському штаті Вісконсін фармацевт спеціально зіпсував майже 600 доз вакцини від коронавірусу. Чоловік вірить в те, що Земля плоска, а небо – "щит, який уряд встановив, щоб люди не бачили Бога".

Як повідомляти The Washington Post, в кінці грудня 46-річний Стівен Бранденбург дістав з морозильної камери вакцини від Moderna, в результаті чого в лікарні довелося викинути майже 600 доз. До розслідування навіть залучили ФБР.

Колеги медпрацівника заявили, що протягом останніх семи років він цікавився теоріями змови і вважав, що вакцина може змінювати ДНК.

За даними Міністерства юстиції США, фармацевт визнав себе винним за звинуваченнями, кожне з яких передбачає максимальне покарання до 10 років позбавлення волі.

вакцина від covid-19, фото Reuters/Jon Nazca
вакцина від covid-19, фото Reuters/Jon Nazca

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Його звинуватили в умисному псуванні вакцини, нанесенні матеріального збитку і діях, які створили ризик для здоров'я інших людей. За попередніми даними, чоловік завдав збитків на суму від 8 до 11 тисяч доларів.

При цьому в лікарні встигли зробити близько 57 щеплень, перш ніж з'ясувалося, що вакцини зберігалися при кімнатній температурі та були зіпсовані.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський звернувся до українців через вакцинацію від Covid-19.

Як повідомляв портал Знай.uа, Білл Гейтс, який передбачив коронавірус, передбачив наступну пандемію.

Також портал Знай.uа писав, хто і коли отримає препарат безкоштовно: календар вакцинації від Covid-19 на 2021 рік.