Кінолог - це справжнє покликання. У цій справі важливо не лише любити собаку, а й розуміти та відчувати його.

Про те, як опановують цю спеціальність у Кінологічному навчальному центрі розповіли у пресслужбі ДПС.

Зазначається, що стати кінологами вирішили 40 строковиків та продовжити службу в рядах прикордонників в парі з чотирилапим напарником. Ці юнаки обрали для себе почесну та відповідальну справу – охороняти державний кордон.

Спеціальність кінолога хлопці опановуватимуть протягом трьох місяців за напрямом підготовки "розшукові собаки прикордонної служби".

У відомстві зняли відео, яке демонструє, як проходить процес навчання. Мороз і сніг - не завада, адже кінологи та їхні чотирилапі напарники стоять на варті державних рубежів за будь якої погоди вдень і вночі. Тому так важливо нічого не упустити в процесі навчання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Службові собаки - незамінні помічники прикордонника. Вони здатні йти по сліду, долаючи десятки кілометрів та сміливо затримувати зловмисників.

Нагадаємо, МВС України показало тренування "хвостатого патруля": як виховують чотирилапих "прикордонників"

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом чотирилапий детектив відшукав зниклого чоловіка

Також Знай.ua писав, кінологи похвалились чотирилапими прикордонниками