Нещодавно відбулася прем'єра найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні" Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній сторінці "Маска. Україна" у соцмережі Instagram запропонували шанувальникам вгадати, хто виступав у першому випуску шоу під маскою вогняного Дракона з піснею "Ти мене любиш". Глядачам показали фотографії Арсена Мірзояна, Сергія Бабкіна і Павла Зіброва. Ймовірно, це може бути хтось із співаків.

"Хто приховується під маскою вогняного Дракона?Голосуйте в коментарях цифрою 1/2/3 або пишіть свій варіант 👇 Чи зміняться ваші здогадки цієї суботи, дізнаємося вже 6 лютого о 21:00 на каналі Україна", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у новому випуску шоу "Маска" зіркових детективів підкорила яскрава Крапанка, яка виконала хіт Вєрки Сердючки "Дольче Габбана". Персонажем виявилася відома режисерка, акторка і телеведуча Оксана Байрак. Незважаючи на 5 важливих підказок, ніхто так і не зміг вгадати, хто ж переховувався під маскою.

Нагадаємо, таємничий Мольфар або вусатий Буряк: шоу "Маска" інтригує відразу чотирма новими персонажами.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець "вовчиць" Винник розбереться з павою на "Масці": "Герої не можуть".

Також портал Знай.uа писав, що фігура доньки Пугачової Христини Орбакайте не вразила журі "Маски": "Це співає мужик".