Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна артистка розмістила в своїх Insta Stories ролики, на яких можна побачити закулісся нового сезону російського вокального шоу "Голос.Діти". Як відомо, Лобода раптово прийняла рішення повернутися в проект, незважаючи на неодноразову відмову. Компанію їй складуть популярні реп-виконавці Василь Вакуленко (Баста) і Єгор Крід (справжнє прізвище Булаткін).

"Дорогі друзі, перший день! Значить... маестро... (вказує на Басту). Єгорушка такий кучерявий чарівний. Посміхайся завжди, Егорушка! І ми продовжуємо", - сказала на відео Лобода.

Світлана Лобода, скріншот Insta Stories

Баста, скріншот Insta Stories Світлани Лободи

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Єгор Крід, скріншот Insta Stories Світлани Лободи

Єгор Крід, скріншот Insta Stories Світлани Лободи

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода показала, як пітніє вдома з лисим чоловіком: "Спортсмен".

Нагадаємо, Лобода запалила вночі з чоловіком і показала це всім: "Я дуже люблю". Співачка поділилася яскравим відео, на якому танцює з другом, грузинським і українським модельєром Бічоллою Тетрадзе.

Як повідомляв портал Знай.uа, заручену Лободу застукали в машині з таємничим незнайомцем.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода на Мальдівах влаштувала 9-річній доньці дорослу фотосесію без одягу. На фото дівчинка позує в морській воді перед камерою в червоному відкритому купальнику.