Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Нещодавно знаменитість виставила свіже відео, відправившись на відпочинок в Майямі, США, щоб як слід насолодитися сонцем і теплими днями, позасмагати на піщаному пляжі і зробити безліч яскравих кадрів. Так, артистка продвідала ще й маму - Людмилу Іванівну Поривай, яка досить довгий час проживає в Майямі, володіючи нерухомістю. Красуня і її найрідніша жінка вирушили на пляж, щоб весело провести час разом, адже 3 лютого Людмила святкує ювілей - їй виповнилося 75 років.

Мама і донька разом годували настирливих чайок, сміючись на камеру, при цьому зіркова донька показала Людмилу Іванівну в різнобарвному монокіні з глибоким декольте. Наташа підкреслила, що мама сильно схудла, і правда, в свої 75 років фігура найріднішої жінки Корольової виглядає підтягнуто, Людмила Іванівна без сорому демонструє свої форми.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Мама Наташі Корольової, instagram.com/koroleva__star/

"Мамо, ти так схудла...

Ти готуєшся до 75-річного ювілею?"

Варто відзначити, що мама Наташі Корольової навіть незважаючи на вік продовжує йти в ногу з трендами - жінка обзавелася аккаунтом в популярній серед зірок шоу-бізнесу соцмережі TikTok і вже встигла зняти кілька музичних роликів.

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.