Дружина російського футболіста, півзахисника клубу "Ростов" Павла Мамаєва Алана стала справжньою жертвою для обговорення користувачами мережі.

Алана Мамаєва опублікувала відео, в якому продемонструвала всім свої пружні форми, а також "засвітила" велику кількість косметики.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу Star News.

"Рубрика "Дружина футболіста". Алана Мамаєва, звичайно, добре зроблена у всіх місцях дівчина. З іншого боку, таке захоплення пластичною хірургією говорить про повне неприйняття себе без тюнінгу. А нестримна пристрасть до тонального крему - абсолютна патологія.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У фахівців в області психології до подібних явищ є визначення. Нездорова пристрасть здійснювати покупки, яка називається "оніоманія", набуває все більших масштабів.

Цю хворобу було виявлено ще на початку 20 століття, але лише в 90-ті роки звернула на себе серйозну увагу вчених. Її симптоми не сплутати з жодними іншими: ті, хто страждають на оніоманію – а в 90% випадків це жінки – купують речі, в яких немає необхідності, і при цьому в неймовірній кількості.

Також варто нагадати нашим читачам, що дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram і частенько радує шанувальників різними гарячими знімками в купальниках. Якось кіпер і сам ділився фотографіями своєї коханої. Однією з них виступає та, де дівчина лежить в чорній сукні на піску і позує перед камерою, акцентуючи увагу на власних грудях.

Раніше повідомляли, юний футболіст загинув після вуличної бійки: "Був талановитим спортсменом".

Як повідомляв Знай.uа, ексдружина Аршавіна показала понівечене хворобою обличчя: "Лікарі вирізали все".

Знай.uа писав, дружина голкіпера "Динамо" осідлала гойдалки і показала засмаглі форми.