Президент Володимир Зеленський затвердив рішення РНБО про застосування персональних економічних санкцій. Під дію указу потрапили телеканали "112", NewsOne," Zik"," новий формат ТВ"," Партнер ТВ"," Аріадна ТВ " та інші. На це відрегулював лідер партії "Словода" Олег Тягнибок.

"Як все виявилось просто! Не треба було чекати п’ять років. Не треба було балотуватися на наступний термін, щоб "встигнути" щось закінчити. Можна було просто взяти й закрити. Одним указом. Як і пропонувала Свобода, до речі, зі самого початку війни", - написав політик у Facebook.

Тягнибок висловив сподівання, що це не схема легалізації цих пропагандистських каналів.

"Блокування цих каналів — це тільки початок перемоги в інформаційній війні проти московитів", - заявив "свободівець".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Людина, з національними принципами, не ходила би на ці канали! А Ви чомусь їх "відбілювали" своїми походеньками туди! А зараз плескаєте в лодоні?)" - написав у коментарях один з користувачів.

На це Тягнибок відповів так: "Вояки УПА лупашили ворогів і німецькими шмайсерами і совєцькими ППШ. Чи вони були не з національними принципами?"

скріншот коментарів

скріншот поста

Нагадаємо, Зеленський пояснив санкції одним кадром з фронту: "Тепер питань менше?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський пояснив рішення РНБО про закриття телеканалів в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Дубинського виключили зі "Слуги народу".