Відомий український кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився власним лайфхаком.

Клопотенко у своєму Instagram розповів, як потрібно вживати Nutella, щоб отримати смаковий оргазм.

"Сіль + Nutella. Нічого не питайте. Просто візьміть пасту Nutella та додайте зверху декілька кристаликів солі", - запропонував кулінар.

За словами Клопотенка, сіль балансує в'язку солодкість Nutella та розкриває весь прихований потенціал горіхової пасти з какао.

"Це, начебто, так просто - трохи солі, а у роті ціле свято, і янголи танцюють сальсу на хмаринках... Така очевидна дія перетворює смачненький десертик на охрініти який вау-десерт. Пряцює в усіх випадках".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євген Клопотенко нагадав, що 5 лютого Всесвітній День Nutella. Тому є чудовий привід "прокачати сіллю ваші з нею почуття", зазначив кулінар.

"Берете круасан, змащуєте пастою, додаєте 5 кристаликів солі - божеволієте. Берете млинець, змащуєте пастою, додаєте 5 кристаликів солі - божеволієте. Берете тост, змащуєте пастою, додаєте 5 кристаликів солі - божеволієте. Берете вафельку, змащуєте пастою, додаєте 5 кристаликів солі - божеволієте".

Нагадаємо, Клопотенко дав рецепт ніжної форелі

Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Клопотенко красиво привітав українців зі святом

Також Знай.ua писав, Клопотенко змішав божественний салат для охочих схуднути