Зі Сполучених Штатів Америки прийшли "морозні" новини. Так, на північно-східні штати обрушилися снігопади. У Нью-Йорку і Вашингтоні густий сніг йде без перерви кілька днів.

Столиця Вашингтон і мегаполіс Нью-Йорк виявилися практично паралізованими: товщина снігового покриву досягала 30 см. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

США в снігу, фото: Reuters
США в снігу, фото: Reuters

Якщо на півночі штату Нью-Йорк сніг в таких обсягах - явище взимку звичне, то для однойменного міста – рідкісний природний катаклізм. Протягом усього понеділка, 1 лютого, Вашингтон і Нью-Йорк було завалено снігом, який йшов не припиняючись. Магазини, поштові відділення, банки, кафе і ресторани були зачинені.

США в снігу, фото: Reuters
США в снігу, фото: Reuters

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Громадський транспорт ходив з перебоями, десятки авіарейси було затримано. Губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо особисто сів за кермо автомобіля і відправився зі столиці штату, міста Олбані до міста Великого Яблука, заявивши, що не порушує свого ж заклику до населення залишатися вдома і не користується особистим транспортом.

США в снігу, фото: Reuters
США в снігу, фото: Reuters

Але є й цікаві новини - панди зі Смітсонівського національного зоопарку у Вашингтоні помітно пожвавилися, коли в столиці США вперше за два роки випав сніг.

Сімейство з трьох особин по-різному відреагувало на снігопад: батьки перекидалися і каталися з гірок, а п'ятимісячний ведмедик вважав за краще не виходити. Панд зоопарку Вашингтона надало Китайське Товариство охорони природи, вони залишаться у Вашингтоні до 2023 року.

Раніше повідомляли, киян попередили про пекельну ожеледицю: "Сьогодні злива, а завтра -9".

Як повідомляв Знай.uа, радісні львів'яни наліпили рекордну кількість сніговиків: "Впізнаєте своїх?".

Знай.uа писав, в Одесі комунальники оригінально "розібралися" з наслідками стихії.