Віталій Козловський продовжує інтригувати шанувальників виходом кліпу на свою нову пісню "Мала, танцюй".

Український співак Віталій Козловський продовжує радувати фанатів новими віршами, піснями і яскравими кліпами. Цього разу виконавець готує випустити свій новий кліп "Мала, танцюй" на однойменну пісню.

До прем'єри залишилось трохи більше як тиждень, і Козловський щодня інтригує шанувальників загадковими постами в Instagram, по краплині розкриваючи зміст нової роботи.

Спочатку співак показав одну з героїнь кліпу - літню жінку модель. Потім він виклав фото із загадковою красунею, схожою на інопланетянку. При цьому оприлюднені кадри Козловський супроводжує коментарями, в яких намагається пояснити, про що його майбутній кліп.

Цього разу Віталій показав фото чарівної дівчини, обличчя якої сховане за величезними чорними окулярами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото витримане в чорно-синіх кольорах - у дівчини чорне довге волосся, вона одягнена в чорний комбінезон з пишними рукавами, який обтискає струнку фігуру красуні та оголює її плечі. На руках у дівчини сині лайкові рукавиці.

Кажуть, що не можна зберігати розбитий посуд. А також не варто зберігати розбиті стосунки... Вона стільки разів в таких випадках бігла за клеєм. Знаєте, вона намагалась склеювати дуже різним: і ніжністю, і турботою, і правдою, і щирістю, і чуттєвістю... Але чим би вона не намагалась їх склеювати, все одно залишались ці жахливі тріщини", - коментує фото Козловський.

скрін з Instagram Віталія Козловського
скрін з Instagram Віталія Козловського

Нагадаємо, Віталій Козловський показав інтим з інопланетянкою

Як повідомляв портал Знай.ua, Козловський спантеличив фотографією літньої жінки і мріями про кохання

Також Знай.ua писав, Козловський пояснив, від яких жінок йдуть чоловіки.