Ані Лорак заностальгувала за Бадоєвим і відзначила "ювілей" улюбленого кліпу голою, обмотавшись ковдрою

Популярна в Росії співачка українського походження Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в РФ, зібрала на своїй сторінці в Instagram майже 7-мільйонну армію шанувальників, яких залюбки розважає новими постами.

Цього разу Кароліна поділилась спогадам про зйомки кліпу на пісню "Удержи мое сердце", режисером якого був Алан Бадоєв - український сценарист, кліпмейкер та телеведучий. До слова, текст і музику пісні написав Макс Барських.

Кароліна вирішила відзначити "ювілей" кліпу. За її словами саме сьогодні відео виповнилось 5 років.

Кліп "Удержи мое сердце" Ані Лорак зібрав близько 100 мільйонів переглядів на YouTube. Сам Кароліна називає його особливим.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сьогодні картині "Удержи мое сердце" виповнилося 5 років. У день зйомок ми, через 10 років, зустрілися з Аланом Бадоєвим, і в цьому творчому союзі народилася зворушлива любовна історія, яка вже зібрала близько 100 мільйонів переглядів на YouTube. Для мене це відео особливе. Макс Барських, спасибі за таку пісню ", - прокоментувала Ані Лорак.

Співачка поділилася кадрами з кліпу, на яких вона постала посеред вулиці, загорнутою у ковдру на голе тіло.

Ані Лорак, скрін з відео
Ані Лорак, скрін з відео

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Сам кліп набрав на YouTube 92 743 360 переглядів:

Нагадаємо, Кароліна анонсувала прем'єру нового кліпу

Як повідомляв портал Знай.ua, сумна Ані Лорак заговорила про особистий біль

Також Знай.ua писав, Ані Лорак показала 74-річну красуню-маму