Напередодні Дня всіх закоханих зірки гумористичного проекту "Дизель Шоу" розповіли про найбільш пам'ятні вчинки для своїх других половинок.

Першим своєю історією поділився актор та один із засновників "Дизель Шоу" Єгор Крутогологов. Про це йдеться на офіційній сторінці шоу в соцмережі Facebook.

"Я не те, щоб романтик. Напевно, це мінус. Зате намагаюся завжди робити побут своєї жінки максимально комфортним. Люблю вражати і дивувати Катю. Якщо вона один раз скаже, що їй щось подобається, я їй це подарую. Мені не потрібно повторювати два рази, робити натяки і складати складні схеми! Якщо я відчуваю, що вона втомилася від буденності, пропоную поїхати відпочити. Зараз, коли у нас вже двоє дітей, для неї найкращий подарунок, якщо я візьму на себе Макса, а вона займеться своїми справами. Найбільше розчулення у неї викликають моменти, коли я мию Максу попку. Чоловіки, здається, це крутіше, ніж принести сніданок у ліжко!" - сказав артист.

Нагадаємо, якою була Марина Поплавська в молодості: архівні кадри з покійною зіркою "Дизель Шоу". Акторка загинула в автокатастрофі в жовтні 2018 року. Її запам'ятали завдяки гумору і таланту.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Дизель Шоу" Нікішин похвалився головним досягненням за весь рік: "Приміряв на себе". Гуморист зізнався, що зміг сильно схуднути в минулому році.

Також портал Знай.uа писав, як українське "Дизель Шоу" продалося каналу країни-агресора: скоро прем'єра. Популярне гумористичне шоу з'явиться на одному з російських каналів.