Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливу фотографію, на якій з'явився зі своїми синами – Іваном, Дмитром і Олександром.

На опублікованому фото сім'я позує не вся – на знімку не вистачає лише дружини Григорія Христини. 37-річна телезірка сидить на сірому дивані та тримає на руках малюка, а поруч сидять маленькі Ваня і Діма. Решетник зазначив у підписі до кадру, що його хлопчики дуже харизматичні.

"Всі вони різні, але кожен дуже харизматичний💜", - мило підписав знімок телеведучий.

Григорій Решетник з дітьми, фото з Instagram

Як відомо, молода дружина Григорія Решетника Христина нещодавно стала мамою втретє. 28 листопада на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Олександр. Багатодітний тато Решетник не перестає радіти маленькому диву і буквально не випускає його з рук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше ми писали про те, що новий "Холостяк" Заливако показав, з ким проводить холодні вечори під час проекту.

Нагадаємо, Григорій Решетник назвав дату виходу "Холостяка 11" і згадав героїв усіх сезонів.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець "Холостячки" Григорій Решетник зробив зізнання про виховання синів: "Гаджети лише у вихідні".

Також портал Знай.uа писав, що улюбленець "Холостячки" Григорій Решетник продемонстрував шанувальникам сімейну ідилію.