Популярна українська фотографиня і експерт шоу "Супер топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників в Instagram кадрами з особистого і творчого життя.

Так, нещодавно 31-річна знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соцмережі досить відверту фотографію. У кадрі зображена дівчина в напівпрозорій білизні, на якій є напис "Let it snow". Ймовірно, знімок був зроблений для чергового комерційного проекту.

"Поточний настрій ❄️", - підписала знімок Плакидюк.

фото Соні Плакидюк в Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Вау.... це просто красиво💖", "Це ви? 😮🔥 ", "Фу", "Це Ваш стиль 😂", "Чия це така дупця? 😍❤❤🤤🍑🍑🍑", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер".

Нагадаємо, Соня Плакидюк у відвертій білизні змусила голих красенів впасти до її ніг: "Копія Кім Кардашьян".

Як повідомляв портал Знай.uа, голі Даша Астаф'єва і її подруга Соня Плакидюк з "ТМПУ" прикрасили галявину в Греції: "Боже".

Також портал Знай.uа писав, що Соня Плакидюк з "СТМПУ" захотіла позбутися головної "родзинки": "Гріх їх різати".