Головний в Україні залізничний перевізник, національна компанія "Укрзалізниця" нещодавно запустила в роботу спеціальні чат-боти в Viber і Telegram. У такому чаті можна перевірити розклад поїздів, а також купити квитки на "Інтерсіті+".

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби "Укрзалізниці".

Представники компанії розповіли, що тепер в чат-боті в Viber і Telegram українці зможуть придбати дитячий і студентський квиток на потяги. Тобто, тепер у продажу через таку функцію в месенджерах громадяни можуть купувати пільгові квитки. Варто зазначити, що стосується це поки що тільки швидкісних поїздів "Інтерсіті+".

Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

У компанії зазначили, що після запуску такого чат-бота вже більше 74 тисяч пасажирів скористалися такою функцією. Зрозуміло, це набагато зручніше, ніж стояти в чергах в касах на вокзалах. До того ж, під час пандемії коронавірусу такий спосіб придбання квитків на поїзди стає ще й найбезпечнішим.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Публікація "Укрзалізниці", скріншот: Telegram
Публікація "Укрзалізниці", скріншот: Telegram

Представники "Укрзалізниці" також знову нагадали, якими послугами можна користуватися в такому чат-боті. Якщо тепер можна купувати звичайні і пільгові квитки на" Інтерсіті+", то спочатку почали надавати й інші послуги: пасажири в будь-який час можуть перевірити розклад потрібного їм поїзда, дізнатися інформацію про прибуття транспорту, чи будуть затримки на тому чи іншому рейсі.

Крім того, тепер пасажири можуть завчасно потурбуватися про свої умови проїзду: в чат-боті компанії "Укрзалізниця" в Viber і Telegram можна замовити собі їжу в поїзд. Тобто, ще під час придбання квитка ви можете відразу купити умовну чашку чаю або щось за своїм бажанням.

Раніше повідомляли, українці зізналися в коханні харківському вокзалу: тут побували мільйони.

Як повідомляв Знай.uа, "Укрзалізниця" підніме ціни на квитки в поїздах, які розвалюються на ходу.

Знай.uа писав, львів'янка показала, як порушують карантин у поїзді: "Ніс стирчить над маскою, ані краплі совісті".