Зовсім недавно було оприлюднено рішення журі щодо пісні, яку український гурт Go_A представить на Євробаченні цього року в Роттердамі.

До складу членів журі увійшла Джамала, Дмитро Хоркін, Євген Філатов, Руслан Квінта і Ярослав Лодигін. Їм були представлені три нові композиції під назвами "Рано", "Церковка" і "Шум". Одноголосним рішенням була обрана композиція"Шум".

"Я проголосувала за пісню "Шум" - вона мені звучить дуже сучасно. Спів Наживо вирішує майже все, тому Каті я б хотіла побажати впевненості, яка була на Нацвідборі минулого року. Просто співайте, і мені здається, що все вийде!", - заявила Джамала про враження від пісні.

Вже на початку березня буде представлена конкурсна версія пісні з новим відеокліпом, а поки в Інтернеті з'являється все більше і більше всіляких реакцій від людей з усього світу на трек українського гурту. Європейці, жителі США та Австралії просто захоплені. Вони не можуть всидіти на місці, танцюючи разом з учасниками колективу в кліпі.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Відомо, що в основу пісні покладена однойменна обрядова гра веснянка, і сама вона є сучасним переосмисленням архаїчного з елементами стародавнього магічного обряду. У кліпі йдеться про непростий час ізоляції. Всі учасники одягнені в спеціальні захисні костюми і знаходяться на пагорбі.

Головним же героєм відео до музичного твору став фанат групи Go_A. він був запрошений на зйомки самими учасниками колективу. І за сюжетом людина сумує за спілкуванням з людьми, мріючи про повернення до звичного без дистанціювання життя. На мить його мрія здійснюється.

Нагадаємо, Карді Бі заспівала російською хіт Даші Астаф'євої

Як повідомляв "Знай.ua", співак з "жіночим" вокалом підкорюватиме "Голос країни"

Знай.ua писав, співаючий скульптор на "Голосі країни" змусить Дорофєєву ахнути: "Переживаю за..."