У Данії розробили додаток для смартфонів, через який можна буде дати згоду на статевий акт.

Детальніше про це розповідає видання "Daily Mail".

Повідомляється, що додаток iConsent дозволяє жителям Данії верифікувати свою згоду на статевий акт. Як це працює? Користувач вводить номер телефону людини, з яким хоче зайнятися сексом, і відправляє відповідний запит. Користувач, який отримує повідомлення, може прийняти його або відхилити. Згода діє протягом 24 годин і поширюється на 1 статевий акт. Запит також може бути відкликаний в будь-який час.

Додаток iconsent / фото: iconsent.dk
Додаток iconsent / фото: iconsent.dk

Зашифровані дані зберігаються в додатку на випадок, якщо вони знадобляться для розслідування кримінальних справ, хоча експерти сумніваються в тому, що вони дійсно коли-небудь будуть використані в суді.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

17 грудня в Данії прийняли закон, який оголошує кримінальним злочином статеві акти без чіткої на те згоди двох сторін. З початку поточного року секс без яскраво вираженої згоди вважається згвалтуванням - раніше потрібно було доводити, що до жертви було застосовано насильство.

Нагадаємо, що у підвалі" канібала " Армі Хаммера знайшли таємну БДСМ-кімнату.

Як повідомляв портал Знай.иа, Уповноважений президента у справах дітей розповів, що необхідно робити, щоб уберегти дитину від сексуального насильства.

Також Знай.иа писав, що вивчення одностатевих відносин з 5 років: Шмигаля поставили перед питанням.