Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про нагородження народного артиста РФ, який є зіркою популярного серіалу "Свати" Федора Добронравова орденом Дружби.

Він є артистом Московського академічного театру Сатири. Добронравов нагороджений орденом з формулюванням"за великий внесок у розвиток вітчизняної культури і мистецтва, багаторічну плідну діяльність". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Крім нього орденом Дружби нагороджені Світлана Рябова і Олена Яковлєва — теж артистки того ж театру.

"Свати" є українським комедійним серіалом студії "Квартал 95", прем'єра якого відбулася ще в 2008 році. Згодом прем'єрні покази в РФ відбулися на телеканалі "Росія-1", в Україні на "ICTV", "Iнтер" і "1+1". У Білорусі-на телеканалі "Білорусь 1".

У листопаді 2017 року Федору Добронравову заборонили в'їзд в Україну на три роки. Все це сталося через його публічну підтримку приєднання Криму до Російської Федерації в 2014 році. Через рік, в 2018-му, в березні він переніс інсульт і операцію, проведену у зв'язку з цим. Далі Добронравов проходив реабілітацію і вже в квітні вперше повернувся на сцену після перенесеної хвороби.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, як склалися долі акторів "Кадества" - від красеня "Макара" до татового синочка "Гниди"

Як повідомляв "Знай.ua", 66-річна зірка "Сватів" перетворилася на маленьку школярку: "Це дитинство"

Знай.ua писав, Валюха з "Сватів" перетворилася на Снігуроньку – ось як виглядає актриса через роки зйомок