З'явилися нові кадри звірств, які влаштовували бойовики так званої "ДНР" в Донецьку, а зокрема, одного з командирів путінських банд на Донбасі - Арсенія Павлова на прізвисько "Моторола". Він обстрілював житлові будинки і двори Донецька з підствольного гранатомета.

Про це стало відомо завдяки публікації російського журналіста Олександра Невзорова в мережі Instagram.

Публікація Олександра Невзорова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Невзорова, скріншот: Instagram

На відео можна помітити, що бойовик знаходився в житловому дворі і стріляв з підствольного гранатомета в різні боки. На питання оператора про те, чому він стріляє по житловому кварталу, він сказав, що "у нас же війна нікого не їб*".

Невзоров написав, що на відео "Моторола" розважається "від пуза", розстрілюючи житлові будинки. Він сказав, що пізніше з'ясувалося, що одна з гармат потрапила у вікно квартири, де знаходилися люди, проте епізод промовчали, щоб не затьмарювати "образ героя ДНР".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також публіцист написав, що в Росії збираються поставити пам'ятник "Моторолі" і назвати його ім'ям школу. За словами Невзорова, це буде логічним, так як саме РФ була і є спонсором "ДНР" і всіх її бойовиків.

Нагадаємо нашим читачам, що терориста Арсенія Павлова було вбито в жовтні 2016 року в Донецьку під час вибуху в ліфті, де було закріплено вибухівку. Бойовики "ДНР" відразу звинуватили в його вбивстві українські спецслужби, проте пізніше визнавали, що це стало результатом кримінальних розборок.

"Моторолу" неодноразово звинувачували у військових злочинах і знущаннями над українськими полоненими. Варто зазначити, що сам Павлов був вихідцем з Росії і приїхав воювати на Донбас з Республіки Комі.

Раніше повідомляли, кількість полонених українців у бойовиків на Донбасі зросла: "Дата повернення невідома".

Як повідомляв Знай.uа, українці заступилися за затриману в Києві ветеранку АТО.

Знай.uа писав, від черниці до снайпера, який вбиває за російські рублі: журналісти розкрили таємне життя найманки Путіна.