У США поліцейський врятував життя дівчинки, яка через 20 років подякувала йому.

Детальніше про це пише видання "Epoch Times".

Багато років тому в неблагополучному районі Канзас-Сіті, США, жила маленька дівчинка Клін Скейлс. Вона неохоче згадує дитинство, оскільки на її районі правили насильство і наркотики, а її сім'я була позначена неблагополучною. Їй неодноразово доводилося з братом красти їжу з супермаркетів, щоб хоч якось вижити.

Якось раз у неї з'явився старший друг - поліцейський Джефф Колвін, який кожен день проходив повз її будинку, а вона йому махала у відповідь. Однак, в один день дівчинка не з'явилася, і поліцейський подумав, що щось сталося.

Він зайшов у будинок і побачив, що Клин лежить на підлозі у важкому стані – вона заявила, що їй важко дихати. Джефф негайно доставив дитину в лікарню, де їй поставили діагноз – гостре недоїдання.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ви буквально врятували мені життя", - написала Клін Скейлс через роки на Facebook.

Минуло більше 20 років, і дівчина вже давно переїхала з Канзас-Сіті в Техас, втративши зв'язок зі своїм ангелом-спасителем. І тим не менш, вона вирішила його розшукати, щоб подякувати за врятоване життя. За допомогою соціальних мереж і Департаменту поліції Джеффа Колвіна вдалося розшукати.

Вона була неймовірно рада зустрічі і навіть написала, що присвятила свою кар'єру в поліції саме йому. Дівчина зробила собі металевий браслет з гравіюванням його імені, який буде носити в пам'ять про спасителя.

Нагадаємо, що киянка вистрибнула з таксі на повному ходу, від подробиць холоне кров.

Як повідомляв портал Знай.иа, історія ветерана АТО надихнула тисячі українців на звершення.

Також Знай.иа писав, що новонароджена принцеса вивела матір з коми, від побаченого ридала вся лікарня.