Відома українська блогерка і учасниця проекту "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук похвалилася своїм танцювальним талантом.

Відповідний відеоролик дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Анастасія Покрищук відома українцям завдяки своїй пристрасті до пластичних операцій та участі в шоу "Від пацанки до панянки". Блогерка настільки захопилася змінами своєї зовнішності, що її буквально неможливо дізнатися в порівнянні з тим, що було раніше. Вона є володаркою дуже пишних губ і неймовірно величезних вилиць.

Багато хто засуджує Анастасію за таку любов до хірургії, проте фанати залишаються їй вірні завдяки відмінному гумору. Цього разу Покрищук вирішила відійти від звичних жартів і показати шанувальникам свій танцювальний талант.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Під опублікованим відеороликом блогерка написала, що записалася на уроки шаффла і навіть готова показати свої перші результати. Тренер навчив її самим елементарним рухам, які необхідні новачкові. На першому занятті у неї насилу виходило правильно ставити ноги, проте на другому занятті спостерігався значний прогрес.

Фанати підтримали дівчину в нелегкому занятті, залишивши кілька приємних слів в коментарях:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Анастасія Покрищук поділилася зі своїми передплатниками яскравими фото в новому, ще більш сміливому образі.

Як повідомляв портал Знай.иа, перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук знову перефарбувала волосся, похвалившись синіми пасмами.

Також Знай.иа писав, що Анастасія Покрищук повідомила фанатам про свої плани і запропонувала вгадати, чим збирається зайнятися.