Михайло Суркіс - батько відомих братів Суркісів - відійшов з життя. Його провели з почестями, а на поминальну службу завітали декілька президентів України.

Відео з прощання було розміщене на офіційному каналі ФК "Динамо" Київ на сайті "Ютуб".

Чоловік помер 4 лютого у віці 101 рік. За своє життя він встиг зробити все можливе: пройшов війну, працював лікарем, виховав синів, був уважним дідом для онуків та правнуків. Його сини - президент “Динамо” Ігор Суркіс і почесний член УЄФА Григорій Суркіс. Не дивно, що поруч з президентами України, на похорони чоловіка завітали спортсмени і журналісти.

Прощання знімали, тому можна подивитися на те, як найголовніші чоловіки України прощаються з поважною людиною у часи коронавірусу. Президент України Віктор Ющенко навіть дав коментар, в якому виразив думку, що смерть Михайла Суркіса - по суті, відхід з життя усього покоління. Віктор Ющенко сказав: “По дивному збігу обставин, покійник родився в той самий рік як і мій батько. От сьогодні можна сказати, я проводи мав для цілого покоління, покоління мого батька і того великого покоління, на яке випало занадто багато лиха. Але подвиг тих людей закінчився тим, що вони після себе посіяли таку ниву благородну, плодотворну, достойну, гідну, яка до сьогоднішнього дня у кожному із нас викликає велике почуття вдячності. І тому я тут через те, що я хотів і Михайлу Давидовичу, і поколінню в цілому сказати дуже дякую”.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Московський Спартак спробував завербувати Мессі і розсмішив світ: "Біль".

Також Знай.ua писав, Зірка "Динамо" не втрачав час у відпустці і захамутав українку: "Вона сказала - так".