Сварка продовжує набирати обертів між головними співачками української сцени. Тіна Кароль відповідає, що вона “сильна” Олі Поляковій.

Відповідне сторіз Кароль розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На ньому співачка впевнено дивиться у камеру. Вона підписала ці кадри так: “Скандал лише починається. Тому що Сильна”.

Скріншот Instagram @tina_karol
Скріншот Instagram @tina_karol

Цей напис деякі ЗМІ встигли пояснити як відповідь Олі Поляковій. Річ у тім, що "королева ночі" на телешоу “Маска” на телеканалі “Україна” під час обговорення однієї із пісень назвала Тіну Кароль “відомою плакальницею”. Шанувальники Кароль розізлилися і почали захищати свою улюбленицю. У відповідь на звинувачення, Полякова навіть записала відео, в якому пояснила цей ексцес:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Прочитавши деякі коментарі я зрозуміла, що повинна дати свій коментар з приводу мого випаду в бік Тіни Кароль, де я називаю її "плакальницею". Це відноситься виключно до творчості, до пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль Я дуже люблю і поважаю. І ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії, особистої історії. Всі, кого це зачепило і образило, я щиро прошу вибачення",сказала Полякова.

Проте скоріш за все, Тіна Кароль натякала зовсім не на це, а на прем'єру нового музичного відео "Скандал".

Нагадаємо, Дан Балан проміняв Тіну Кароль на обійми з іншого: "Треба все прощати"

Як повідомляв "Знай.ua", Дан Балан заспівав про кохання, але не з Тіною Кароль: "Мурашки по шкірі"

Знай.ua писав, щаслива Тіна Кароль розтанула поруч з карооким "конкурентом" Дана Балана.