Відома російська актриса і спортсменка Анна Семенович відповіла на образу футболіста Володимира Бистрова щодо розміру її грудей.

Відповідний відеоролик зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Не так давно російський футболіст Володимир Бистров дав інтерв'ю популярному спортивному виданню, в якому неоднозначно висловився щодо розміру грудей Анни Семенович. Відомо, що в минулому актриса займалася фігурним катанням, де досягла непоганих успіхів. Але з часом зі спорту довелося піти, чому Володимир знайшов не зовсім гідне пояснення.

За його словами, якби Анна Семенович "відрізала цицьки", то могла б залишитися у фігурному катанні. Така відповідь не на жарт розлютила телеведучу, у зв'язку з чим вона записала для футболіста відеозвернення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В опублікованому ролику Семенович заявила, що розмір її грудей ніяк не вплинув на кар'єру і взагалі, його це не повинно стосуватися.

"Мені здається, що це поведінка якогось аморального чоловіка. По-перше, у мене не цицьки, а груди, по-друге, я не розумію, чому такі великі видання про це взагалі пишуть. Чому мої груди вам всім досі не дають спокою?",- зазначила Анна.

Дівчина зазначила, що вона є спортсменкою міжнародного класу і ніхто не має права її судити фігуру.

"А вам, мій дорогий Володимир, може теж варто було щось відрізати, щоб ви швидше бігали по полю і забивали більше голів?",- уклала Семенович.

Нагадаємо, що Семенович пофілософствувала про очікування від життя і колапс в голові.

Як повідомляв портал Знай.иа, Семенович закликала Шепелєва помиритися з родиною Фріске.

Також Знай.иа писав, що Семенович в теплих краях заворожила чоловіків "диньками" в купальнику.