“Голос України” вразив не лише українців, але й членів журі: вони зовсім не очікували побачити такого.

Ніжний високий голос з великою кількістю відтінків - судді подумали, що на сліпі прослуховування до них прийшла не впевнена ще у своєму голосі та його силі дівчини. Яке ж було здивування, коли судді зрозуміли, що співав...юнак. В цей момент усім стало шкода Тіну Кароль, яка так і не натиснула на кнопку, хоча виразила жаль, що не зробила цього.

Власником дивовижного голосу є Сергій Нейчев. Він виконав пісню “Чорнобривці”, яка навіть у поганому виконанні завжди зворушує аудиторію, що вже казати про таке чуттєве. Хлопець присвятив її своєму дідусеві, який все життя віддав музиці і навчанню дітей співам.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сергій примусив трьох суддів проєкту запекло битися: за нього проголосували Монатік, Дорофєєва і Олег Винник. Сергій пішов до останнього.

Винник зумів зібрати за третій ефір шоу, яке продемонстрували 07.02, декілька надзвичайно харизматичних виконавців. Окрім неймовірного Сергія, до команди Винника приєдналася Анна Шері - мати-одиначка з Херсона, яка всю себе віддала року. Олег Винник запевнив її, що він також живе рокерською свободою і драйвом.

Нагадаємо, "Голос країни-11" 3 випуск: родичка президента змусила Дорофєєву отетеріти.

Як повідомляє портал Знай.uа, Талановита вокалістка переспівала Billie Eilish і розгорнула 4 тренерських крісла на " Голос країни"

Також Знай.uа писав, що На "Голос країни" прийшла справжня "душа народу" Галина Куришко